www.birthesblomster.dk

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
butikken_12

Birthes Blomster - 25 år jubilæum

Den 6. september 1985 slog jeg for første gang dørene op til Birthes Blomster, som dengang var beliggende i Østergade i Herning. Butikken var et resultat af et øjebliks kådhed en festlig lørdag aften, hvor Birthe som følge af nogle venners provokation kom med det løfte, at hvis de fandt nogle lokaler der var egnet til en blomsterbutik, så startede hun som selvstændig.

Et sådant løfte hører man sjældent mere for, men næste dag stod vennerne der igen og nu var de klar til at fremvise det perfekte lokale. Butikken var lille og personale var der ikke råd til, så Birthe bad sin mor om hjælp og sammen fik de butikken i gang.

Efter ti år blev lokalerne i Østergade, på trods af flere ombygninger, for trange for den voksende forretning og i 1995 flyttede Birthes Blomster ned i de store lyse lokaler i Bryggergade 2, hvor butikken også ligger i dag.

Efter mange års hårdt arbejde fra Birthe, hendes familie og de ansatte er Birthes Blomster blevet til det den er i dag: En sund og kreativ butik med et bredt udvalg af alt lige fra blomster og brugskunst til specialiteter og vin.

Birthes Blomster har i løbet af det seneste år opnået anerkendelse blandt kollegaer landet over og har modtaget 3 priser:
Årets Florist butik 2009,
Årets Kreative Florist 2009 og
Årets Interflora butik 2010.

Jubilæums Udstilling

25 års jubilæet blev fejret med en stor blomsterkunstudstilling i Dalgashus, Dalgaspladsen i Herning, fra torsdag d. 2. september til lørdag d. 4. september 2010

Udstillingen er kreativ og nytænkende og viser bl.a. hvordan man med simple materialer fra dagligdagen, som slik, cykelfælge, kaffekrus og sugerør kan fremtrylle smukke og anderledes dekorationer og kunstværker.

Personalet var i foråret på svejsekursus, hvor de i samarbejde med smede har fremtryllet de mest fantastiske underlag/skulpturer som på udstillingen blev dekoreret med blomster.

Her lige et par eksempler:

Den gamle herregårds lænestol, beklædt med i 100 vis af grønne blade.
·  Puder lavet af popkorn.
·  Fade lavet at lakridskonfekt.
·  Kugler af tandstikker
·  Kugler lavede af ledning
·  Kugle af drikkekrus.

Pressen skrev...

Herning_Folkeblad_31-08-2010
Herning Folkeblad 31. aug. 2010

BlomsterBladet_aug_2010-1
BlomsterBladet aug. 2010

Sunds-Gjellerup_Avis_01-09-2010
Sunds-Gjellerup Avis 1. sept. 2010


 

Vinder af jubilæumskonkurrencen

konkurrencevinder

Vinderen Irene Knudsen får overrakt hovedpræmien på 12 buketter som hun vil få leveret i løbet af de næste 12 måneder. Præmien blev overrakt af Conny D. Christensen.  De resterende vindere får direkte besked.

Se billeder fra udstillingen jubilaeum

Se TV-indslag fra TV-Midtvest 1. sept. 2010

tvspot

25 års jubilæet blev fejret med en stor kreativ, inspirerende og kunstnerisk udstilling i Dalgashus, Dalgaspladsen, 7400 Herning

blomsterkunst_13

blomsterkunst_12

blomsterkunst_10