www.birthesblomster.dk

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
butikken_10
birthe-portrait

Årets Interflora Butik 2010

 

Birthes Blomster

Birthes Blomster er stedet, hvor du kan erhverve alt lige fra en enkelt blomst til komplet indretning og udsmykning af din butik. Uanset hvad dit behov måtte være, står vi inde for, at du får et kvalitetsprodukt, som er skræddersyet til dig.

Vi tilbyder bl.a.:

Hverdagsbuketter
Festbuketter
Brudebuketter
Borddekorationer
Kranse

Kirkepynt
Kistepynt
Bårebuketter
Brugskunst
Vin & Øl 

Lakrids by Bülow
Bornholmske karameller
PR-Chokolade
Italienske Specialiteter
Chips

Udsmykning og indretning

indretning_07Ud over vores aktiviteter i butikken i Bryggergade, har vi gennem årene udviklet en nicheforretning med udsmykning og blomsterkunst. Denne del af vores forretning benyttes af en lang række virksomheder og private hjem, der ønsker udsmykning af messestande, foyer, receptioner, stuer, badeværelser osv.

Blomsterkunst der skiller sig ud fra mængden!

Skønhed kommer indefra, siger man. Det er der givetvis en sandhed i. Men skønhed kan også opstå i mødet mellem tilsyneladende uforenelige størrelser. Som f.eks. når jeg kombinerer blomster i smukke farver med rustikke materialer som søm, ståltråd og elkabler.

Gennem mange års arbejde med blomster har jeg udviklet min egen lille niche inden for blomsterkunst. Resultatet er blevet en række utraditionelle løsninger til både virksomheder og private.

blomsterkunst_09Det kan f.eks. være en bryllupsdekoration, udformet af blomster og knasende kyskager. En kjole strikket af ståltråd og efterfølgende prydet af farvestrålende blomsterkroner. Eller en bordudsmykning, hvor blomsterne ikke er fæstnet i oasis, men i en krans, skabt af tyndt ståltråd og 1500 små søm.

Har min form for blomsterkunst vakt din interesse, så ring eller kig ind i forretningen næste gang, du har brug for en dekoration eller en udsmykning. Så finder vi en løsning, som både du og dine gæster vil finde både smuk, sjov og interessant.

Med venlig hilsen

Birthe Pedersen